Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΣΝΔ

Αγαπητοί Απόφοιτοι,

Σας καλωσορίζουμε στον Ιστοχώρο της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων.

Η Σχολή Ναυτικών Δοκίμων, στα 170 χρόνια λειτουργίας της, έχει εκπαιδεύσει και έχει δημιουργήσει Αξιωματικούς με στρατιωτική και ναυτική συνείδηση, άξιους ηγέτες με άρτια επαγγελματική και επιστημονική κατάρτιση όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για τους φίλους και συμμάχους της μέσα από διακρατικές συμφωνίες για αλλοδαπούς σπουδαστές.

Όλοι εσείς οι αλλοδαποί απόφοιτοι αποτελείτε αναπόσπαστο κομμάτι της Σχολής, μέλη μιας ευρύτερης διεθνούς οικογένειας η οποία διαθέτει τεράστια δυναμική. Τα χρόνια που περάσατε στη Σχολή αποτελούν μια ξεχωριστή περίοδο στη ζωή του καθενός, ορόσημο για την περαιτέρω πορεία του, που σίγουρα περιείχε ενδιαφέρουσες, δύσκολες αλλά ευχάριστες στιγμές οι οποίες μας ενώνουν διαχρονικά καθώς εκπαιδευτήκαμε με κοινές αξίες και αρχές όπως η αγάπη για το Ναυτικό, η πειθαρχία, η αξιοκρατία και η πίστη στους θεσμούς και τις παραδόσεις.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η διατήρηση και σύσφιξη των δεσμών σας με την Σχολή, η παροχή πληροφοριών σχετικά με την εκπαίδευση και τις δραστηριότητες της και η ενημέρωση για εκδηλώσεις, ενώ παράλληλα δίνεται η δυνατότητα αύξησης της αλληλεγγύης και της αλληλοϋποστήριξης μεταξύ των αποφοίτων.

Ελπίζουμε να έχουμε νέα σας και είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε τυχόν αιτήματα ή προτάσεις σας.

 

Διοικητής ΣΝΔ