Τελετή Αγιασμού στη ΣΝΔ για την έναρξη του εκπαιδευτικού έτους 2022

Την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 ώρα 08:00 έλαβε χώρα στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων η τελετή αγιασμού, στο πλαίσιο έναρξης του νέου Ακαδημαϊκού Έτους 2022-2023, για τους Ν. Δόκιμους και Δόκιμους Σημαιοφόρους Λιμενικού Σώματος και Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Στον καθιερωμένο αγιασμό, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, παρέστη ο Υπαρχηγός ΓΕΝ Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, ο Α’ Υπαρχηγός ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ Αντιναύαρχος Ιωάννης Αργυράκης καθώς και το σύνολο του στρατιωτικού, διδακτικού και πολιτικού προσωπικού της σχολής.

Kατά την ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής, ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Υποναύαρχος Ιωάννης Πάττας ΠΝ, καλωσόρισε τους προπαιδευομένους Ναυτικούς Δοκίμους και Δόκιμους Σημαιοφόρους του Λιμενικού Σώματος και της Ελληνικής Ακτοφυλακής(ΔΣΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ). Αναφέρθηκε στην προετοιμασία που έγινε από τους Καθηγητές, τους Εκπαιδευτές και το προσωπικό της Σχολής και προέτρεψε όλους τους Δοκίμους, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, να καταβάλουν την μέγιστη δυνατή προσπάθεια ώστε να γίνουν ικανοί Αξιωματικοί του Π.Ν & ΛΣ και αντάξιοι συνεχιστές της Ναυτικής μας Παράδοσης.