Εορτασμός Αγ. Σπυρίδωνα Πειραιά 2019

Την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2019, στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για τον πολιούχο του Πειραιά Αγ. Σπυρίδωνα, πραγματοποιήθηκε Θ. Λειτουργία και Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγ. Σπυρίδωνα Πειραιά, καθώς και περιφορά της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Σπυρίδωνα. Στον εορτασμό απέδωσαν τιμές αγήματα από το Πολεμικό Ναυτικό και το Λιμενικό Σώμα, συμμετείχαν οι μπάντες του Λιμενικού Σώματος και του Δήμου Πειραιά, καθώς και αντιπροσωπείες φορέων και σωματείων της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Στην Θ. Λειτουργία και στη Δοξολογία χοροστάτησαν ο Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ.κ.Ιωάννης και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ.Θεόκλητος.

Ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως παρευρέθη ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, , ως εκπρόσωπος της Βουλής ο βουλευτής Α΄ Πειραιώς και Νήσων Γιάννης Μελάς. Επίσης παρέστησαν η γενική γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστιάνα Καλογήρου, οι βουλευτές Κώστας Κατσαφάδος, Νίκος Μανωλάκος, Νόνη Δούνια, Γιάννης Τραγάκης και Δημήτρης Μαρκόπουλος, η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, ο δήμαρχος Πειραιά κος Ιωάννης Μώραλης, και ως εκπρόσωπος των Ενόπλων Δυνάμεων ο Διοικητής της ΣΝΔ, Υποναύαρχος Δ.Ε. Κατάρας ΠΝ.