Εθιμοτυπική Επίσκεψη αντιπροσωπείας του Μαυροβουνίου στη ΣΝΔ

Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Προγράμματος Στρατιωτικής Συνεργασίας (ΠΣΣ) Ελλάδας-Μαυροβουνίου 2018, εθιμοτυπική επίσκεψη αντιπροσωπείας του Μαυροβουνίου στο Διοικητή της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποναύαρχο Γ. Πελεκανάκη ΠΝ, αποτελούμενη από την Γενική Γραμματέα της Πρεσβείας του Μαυροβουνίου Iva Dabovic, τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού του ΥΠΑΜ Μαυροβουνίου, Mihailo Volkov, τον ανεξάρτητο Σύμβουλο Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Vesko Popovic και την ανεξάρτητη Σύμβουλο Τμήματος Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Natasa Mijanovic

Στο πλαίσιο της επισκέψεως, συζητήθηκαν θέματα ακαδημαϊκής και ναυτικής εκπαίδευσης, η δυνατότητα συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης, ενώ έγινε και ανταλλαγή αναμνηστικών.

Κατά τη διάρκεια της επισκέψεως, πραγματοποιήθηκε σύντομη παρουσίαση της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Σχολής καθώς και συνάντηση/ ανταλλαγή απόψεων με τους Μαυροβούνιους Ν. Δοκίμους, ενώ παρατέθηκε γεύμα στο Οίκημα Διοικητού ΣΝΔ.