Τελετή Υπογραφής Συμφωνιάς-Συνεργασίας Μεταξύ της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και της Ναυτικής Ακαδημίας της Ρουμανίας( MIRCEA CEL BATRAN).

Την Πέμπτη 27 Απριλίου 2017, επισκέφθηκε τη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων ο Διοικητής της Ν. Ακαδημίας της Ρουμανίας Captain (N) Octavian TARABUTA συνοδευόμενος από τον επιτετραμμένο για θέματα επιστημονικής έρευνας,Captain (N) Virgil ENE VOICULESCU.Σκοπός της επισκέψεως ήταν η υπογραφή Συμφωνίας για συνεργασία στον τομέα της εκπαίδευσης και της Τεχνικής/Επιστημονικής Έρευνας, μεταξύ των δύο Ακαδημιών.

Το πρόγραμμα της επισκέψεως περιελάμβανε παρουσίαση του εκπαιδευτικού έργου της ΣΝΔ και συζήτηση περί μελλοντικής συνεργασίας των δύο Ακαδημιών στο Στρατιωτικό και Ακαδημαϊκό τομέα, επίσκεψη στους χώρους εργαστηρίων και στο Μουσείο της ΣΝΔ, καθώς και παρακολούθηση δραστηριοτήτων του MILITARY ERASMUS.

Στη συνέχεια ακολούθησε παράθεση γεύματος στο οίκημα του Διοικητού ΣΝΔ και επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης. Η ανωτέρω τελετή ολοκληρώθηκε με την παράθεση δείπνου στη Λέσχη Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων.